avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cursuri acces in profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cursuri acces in profesia de avocat

Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti?
EuroBestTeam a scris:

Da, incepand cu 7 septembrie se organizeaza primul curs destinat absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de avocat. Pentru prima oara in Romania, absolventii de drept au sansa de a urma un program de pregatire complet complex in vederea admiterii in avocatura. Cursul este organizat de compania de training si consultanta in management Euro Best Team si sustinut de lectori cu o experienta practica de peste 25 ani in cariera de magistrat si cea universitara.
Cursul de pregatire pentru examenul de admitere in Avocatura se va desfasura in perioada 7-30 septembrie 2012, la Bucuresti si urmareste programa de pregatire stabilita de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si adoptata de Uniunea Barourilor din Romania prin Hotararea nr. 04/2011 cu modificarile si completarile aduse prin Hotararea nr.357/03.03.2012.


Acest curs este gratuit?Cursurile se vor tine dimineata ?Daca ne puteti oferi si alte amanunte v-am fi foarte recunoscatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Acces in profesia de avocat Adela.Alexandra Adela.Alexandra Saptamana trecuta mi s-a spus ca daca se face dovada lucrului cu carte de munca la un birou de avocatura, dupa finalizarea licentei, se poate face accesul in ... (vezi toată discuția)
Alegerea facultatii de drept Gaby811 Gaby811 Buna ziua, Sunt elev in clasa a XII - a si m-am hotarat sa urmez o cariera in domeniul juridic. Eu unul m-am pregatit intens pentru examenul de admitere la ... (vezi toată discuția)