avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante

Buna seara,
Am si eu o nelamurire.
Am avut un contrct cu cei de la Cosmote acum 3 ani. Am reziliat cntractul, am achitat ultima factura, dar bineinteles ca dupa trei ani de la reziliere nu am mai pastrat chitanta, am doar contractul de reziliere(care a ramas doar dintr-o intamplare), am primit o notificare de la "Top Factring" ca mai am de achitat inca 70 de lei, iar neachitarea sumei va conduce la actinarea in instanta.
Eu consider ca atat timp cat cei de la Cosmote pe durata celor 3 ani nu m-au anuntat ( si chiar daca am fost anuntata nu au nici o dovada ca eu am primit plicul cu factura in care sunt anuntata ca am de achitata respectiva suma) nu ma pot actina in judecata.
Dvs ce considerati?
VA multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:30, 8 Februarie 2012
Daca de la plata ultimei rate sau de la data cand contractul respectiv a fost reziliat au trecut trei ani,datoria dvs.este prescrisa daca in acest rastimp nu v-au actionat in judecata.In alta ordine de idei,firma la care faceti referire este firma de recuperare debite,or dvs.aveti datoria catre Cosmote.Daca emit aceste pretentii,solicitati :

1.contract de mandat al acestei firme cu Cosmote;
2.dovada cesionarii datoriei dvs.de catre Cosmote acestei firme.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Neplata unei facturi cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Debit persoana decedata la mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, Am urmatoarea problema si as aprecia sfatul dvs : In urma cu o zi am primit o notificare de la compania TOP FACTORING cu privire la un debit ... (vezi toată discuția)