avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate numar dosar Tribunal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

numar dosar Tribunal

Buna seara. Am si eu doua intrebari va rog.
1) M-am contrazis cu cineva ca pe site-ul Tribunalului nu apar toate dosarele,nu este actualizat la zi. Imi puteti confirma daca este asa?
2) O persoana care nu este parte intr-un divort,poate afla numarul dosarului respectiv?
Multumesc anticipat. Astept raspunsul dumneavoastra. O seara buna!
Dosarele sunt informatie publica. Nici macar nu este nevoie de numarul dosarului. Se intra in portal, se alege judetul si instanta, se selecteaza „Dosare” si se trece la „Parti” unele uneia dintre cele doua parti.

Eu inca nu am vazut ca dosarele de divort sa fie confidentiale.

Judecatoria Buftea [ link extern ]

Judecatoria S2 [ link extern ]

si pot continua ....
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
simonette12 a scris:

S-a decis cu mult timp in urma ca datele despre dosarele de divort sa fie confidentiale, prin urmare datele referitoare la aceste dosare nu mai sunt publice si nu mai pot fi vizualizate nici pe portalul instantelor si nici la infochioscurile puse la dispozitia publicului in interiorul instantelor.
Mai sunt inca instante care fac publice aceste date, insa acestea fac parte din cele care nu se supun deciziei luate in acest sens.

De unde ati dedus dvs.ca este vorba de un dosar de divort????
maraiionescu a scris:

2) O persoana care nu este parte intr-un divort,poate afla numarul dosarului respectiv?

De aici.:rolleyes:
Cautati ca sa va convingeti dosare de divort la Judecatoria Ploiesti, Tribunalul Prahova si Curtea de Apel Ploiesti si o sa vedeti din ce an nu mai apar aceste dosare inregistrate.
Am aratat in raspunsul meu ca nu la toate instantele este aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate dosar divort cu minor Cristina2466 Cristina2466 Am depus recent un dosar de divort la Tribunalul Ploiesti, dar acesta nu apare inca pe portal. Mi s-a spus ca e din cauza faptului ca exista si un minor, ... (vezi toată discuția)
Greu la deal ,, cand esti prea mic" doina57 doina57 Buna seara .Va rog frumos spuneti-mi unde trebuie sa intru pe net.sa vad o hotarare a Curtii de apel Ploiesti ? Mi-a spus d-na Presedinte,dar eu ,n-am inteles ... (vezi toată discuția)