avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire mostenire

Buna seara.Va solicit o lamurire in urmatoarea situatie. Mama mea a avut sapte frati. In urma decesului parintilor ei , casa parinteasca a fost mostenita de trei dintre ei , unul din mostenitori fiind mama , ceilalti 4 frati renuntand la dreptul lor , prin act notarial in favoarea acestora trei.Din cei trei , doar mama are copii , ceilalti doi neavand mostenitori directi., nefiind nici casatoriti vreodata.Unul din ei a decedat.Cui ii revine in mod legal partea lui de casa ?
Cel mai recent răspuns: illy , utilizator 08:56, 5 Noiembrie 2008
Tuturor fraţilor şi surorilor lui. Bineînţeles, dacă acceptă moştenirea.

Liviu S.Bordaş
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie grobianu grobianu Parintii mei, inainte de a deceda, mi-au lasat prin testament casa parinteasca si terenul aferent. Unicul meu frate nu a primit nimic, nu stie de existenta ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire a copilului dintr-o casatorie anterioara katz1ro katz1ro buna ziua. problema mea este destul de delicata. sunt unicul copil al mamei din prima casatorie. ea s-a mai casatorit o data si a avut din a doua casatorie ... (vezi toată discuția)