avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca nu platesc ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca nu platesc ITM

Am o firma care a avut 2 angajati si nu prea a mers afacerea si nu am platit ITM.Am facut un contract de cesiune iar cesionarul a tinut sa specifice in contract ca e responsamil de pasivele firmei din momentul semnari cesiuni. aceasta firma functioneaza este vorba de un magazin alimentar. care mai are ceva datori mici la furnizori adica 1000 ron iar ITM este de 2400ron .daca nu le platesc eu fost administrator ce se poate intampla

Cel mai recent răspuns: corduneanunarcis , utilizator 12:39, 9 Februarie 2012
Nu se intampla nimic, doar ca este posibil sa se primeasca o somatie de plata din partea ANAf-ului .. in caz de neplata, se poate trece la executarea silita.

De fapt ce reprezinta acea suma de 2400 lei?
va multumesc. 2400ron insamna ITM . chiar daca am cesionat firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune corduneanunarcis corduneanunarcis Buna ziua. Va rog cin e poate sa m-a lamureasca cu urmatoarea intrebare . Am facut un contract de cesiune la un srl si este cu titlu gratuit ,contractul l-a ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl anda2000 anda2000 am un magazin alimentar pe care vreau sa-l dau cu tot cu stoc marfa,srl,etc,am inteles ca toate actele se depun la orc,dar am o problema cu punctul de ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme badrealy badrealy Buna ziua ! Am cesionat de curand un Srl al carui unic asociat am fost eu, prin contract de cesiune in care cendentul \"spune \" ca a primit azi data ... (vezi toată discuția)