avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrebare - reducere abonament pentru perioada in care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrebare - reducere abonament pentru perioada in care nu am beneficiat de servicii de transport

am abonament pe ruta buzau- ramnic, de o saptamana nu sunt conditii favorabile meteo asa ca drumurile au fost inchise.in perioada aceasta eu am ajuns cu trenul la servici, intrebarea mea este pot sa imi recuperez banii pe o saptamana de abonament sau sa mi se prelungeasca abonamentul cu o saptamana???
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 13:23, 9 Februarie 2012
Trebuie sa intrebati la firma cu care ati facut abonamentul, nu putem sti care sunt conditiile in care ii despagubesc (daca o fac) pe aceia care nu au folosit abonamentul.

Daca nu ati fi beneficiat de serviciile lor din motive care le-ar putea fi imputabile (masini defecte etc.) atunci ati fi fost indreptatit fara indoiala, insa fiind vorba de conditiile meteo (care le inlatura raspunderea) s-ar putea sa nu aveti succes.

O intrebare nu va costa nimic, poate gasiti intelegere :luck:
din pacate ei nu sunt de acord ...

Da, in general, in astfel de situatii se invoca forta majora, care ii exonereaza de raspundere. Nu cred ca merita sa va mai bateti capul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si ma pacalit pot sal dau in judecata? mierloiuionela mierloiuionela acum 27 de zile am cumparat un logan de la cineva care il cumparase si el cu doua saptamani inainte sa mi-o vanda mi dar am fost acum cu ea in service si mi-a ... (vezi toată discuția)
Subiect: conventie de plata intre angajat si angajator iulian85 iulian85 Am lucrat la o firma .....de fapt inca mai lucrez deoarece sunt in preaviz........in luna ianuarie \"am produs\" un prejudiciu firmei si anume .... ca sef ... (vezi toată discuția)
Delapidare intrebare!! ciupica_9 ciupica_9 am lucrat ca agent comercial la o firma de distributie si imi opream banii din incasari,,toate bune si frumoase..de cateva luni(2) nu mai primisem salariu ... (vezi toată discuția)