avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare - executare silita

Buna ziua,

Se da urmatoarea situatie: 2 credite la 2 banci diferite, a zicem Banca A si banca B.

Unul din credite - la banca A - este de nevoi personale, valoare mica, neachitat de ceva vreme. Nu au existat garantii, ca de obicei la genul asta de credite.

Celalalt credit, achitat la timp - la banca B - este garantat cu o ipoteca pe un apartament.

Intrebarea este: poate banca A sa initieze procedura de executare silita pe imobil tinand cont ca respectivul imobil este ipotecat in favoarea bancii B?

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:13, 9 Februarie 2012
Buna ziua, de putut se poate, nu va puteti baza pe faptul ca nu s-ar putea intampla. Urmariti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Multumesc, am citit ce s-a scris in celelalte topicuri. In clipa de fata e cam greu sa contactez un avocat dat fiind ca nu sunt in tara.

As mai dori sa stiu daca exista vreo cale pentru amanarea acestei actiuni, cel putin pe o perioada in care sa pot obtine banii necesari!...
Depinde ce suma e de recuperat, pt cat timp vreti sa amanti, in ce faza a executarii sunteti( daca e cazul)
Cautati pe portal.just.ro dupa judecatoria de care apartineti si dupa nume sa aflati daca s-a obtinut incuviintare de executare silita ( daca s-a cerut).
Incercati sa ajungeti la o intelegere de plata cu creditorul prin executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)