avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... ridicare constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

ridicare constructie

am definitivat cadastrul pentru un teren si vrfem sa ne apucam de contructia unei case.vreau sa stiu care sunt urmatorii pasi, ce acte imi mai trebuie pentru a ma apuca sa ridic constructia?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:46, 9 Februarie 2012
autorizatie de construire.
Daca este gata documentatia cadastrala,terenul este intabulat si daca sunteti proprietara,ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa mergeti la notariat pentru a dobandi legal acest teren de la proprietarul de drept,atunci mergeti la primaria pe raza careia este terenul si solicitati emiterea unui certificat de urbanism pentru construire locuinta.Responsabilul cu urbanismul va va spune ce aveti de facut in continuare.Daca nu sunteti proprietara si umeaza intocmirea unui act autentic pe numele dvs la notariat,atunci asteptati sa iasa acest act si apoi solicitati acest certificat de urbanism,pentru ca o viitoare autorizatie de construire nu se poate elibera decat pe numele proprietarului terenului pe care urmeaza a fi amplasata constructia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie varnan varnan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de pasii pe care trebuie sa-i fac in vederea eliberarii unei autorizatii de constructie pe un teren pe ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine autorizatie de construire pe numele meu, pe jumatatea mea, fără dezmembrare? vida vida Cum pot obtine autorizatie de construire pe numele meu, pe jumatatea mea fara dezmembrare? Buna ziua, Am in comun cu sora mea un teren intravilan.Am ... (vezi toată discuția)