avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare de la termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare de la termoficare

Buna ziua,


Locuiesc la etajul 1 intr-un bloc (racordat la reteaua de termoficare)care are la parter magazine private.
In urma inchiderii unui magazin (cel care se afla sub apartamentul meu), am constatat ca temperatura in locuinta a scazut cu aprox. 3-4 grade, motivul fiind neincalzirea spatiului aflat la parter. Am intrebat la asociatia de proprietari de ce nu mai este caldura in spatiul de jos si mi s-a spus ca spatiul in cauza acesta nu mai este racordat la reteaua de termoficare .
Dupa cum am auzit dar nu stiu sigur , pentru debransare este nevoie si de acordul meu(rog o confirmare legala la acest lucru) , pe langa al asociatiei de proprietari.
In acest caz, ce pot sa fac ,deoarece cred ca este vorba de o debransare ilegala din punctul meu de vedere(sau poate s-a facut cu acte dar fara semnatura mea).
Eu sunt obligat prin care nu stiu lege sa platesc in plus pentru caldura tevilor ce trec prin apartamentul meu, dar acum sufar de faptul ca spatiul de care am vorbit nu produce caldura necesara pentru a pastra un echilbru termic .
Rog un sfat.
Multumesc.


Cel mai recent răspuns: catalinoctavian , utilizator 21:26, 9 Februarie 2012
Este sigur ca proprietarul acelui spatiu comercial este membru al asociatiei de proprietari ,impreuna cu dvs. ?.:O
Poate sa fie afiliat altei asociatii?
Este un imobil aflat in blocul care apartine in toatalitate unei asociatii.Nu cred ca in acelasi bloc unii pot sa faca parte dintr-o asociatie si altii din alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Plata la caldura ContSters110396 ContSters110396 Salut. Sunt debransat de la reteaua de termoficare a blocului avand centrala proprie de apartament.Cu toate astea administratorul m-a pus la plata zicind ca ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata cote de incalzire lungdan lungdan Va supun atentiei urmatoarea situatie. Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari dintr-un condomuniu cu 11 nivele format din doua corpuri C1 si C2 ... (vezi toată discuția)