Locuiesc la etajul 1 intr-un bloc (racordat la reteaua de termoficare)care are la parter magazine private.
In urma inchiderii unui magazin (cel care se afla sub apartamentul meu), am constatat ca temperatura in locuinta a scazut cu aprox. 3-4 grade, motivul fiind neincalzirea spatiului aflat la parter. Am intrebat la asociatia de proprietari de ce nu mai este caldura in spatiul de jos si mi s-a spus ca spatiul in cauza acesta nu mai este racordat la reteaua de termoficare .
Dupa cum am auzit dar nu stiu sigur , pentru debransare este nevoie si de acordul meu(rog o confirmare legala la acest lucru) , pe langa al asociatiei de proprietari.
In acest caz, ce pot sa fac ,deoarece cred ca este vorba de o debransare ilegala din punctul meu de vedere(sau poate s-a facut cu acte dar fara semnatura mea).
Eu sunt obligat prin care nu stiu lege sa platesc in plus pentru caldura tevilor ce trec prin apartamentul meu, dar acum sufar de faptul ca spatiul de care am vorbit nu produce caldura necesara pentru a pastra un echilbru termic .
Rog un sfat.
Multumesc.
Poate sa fie afiliat altei asociatii?
Este un imobil aflat in blocul care apartine in toatalitate unei asociatii.Nu cred ca in acelasi bloc unii pot sa faca parte dintr-o asociatie si altii din alta.