avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intravina/intravilan arabil/intravilan livada
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intravina/intravilan arabil/intravilan livada

este vreo diferenta intre intravilan /intravilan arabil/intravilan livada...Se poate construi in acelasi conditii pe aceste terenuri?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:53, 9 Februarie 2012
intravilan- aflat in sat
intravilan arabil - nici nu stiu cum sa detaliez :)
la fel si la livada
se poate construi pe teren curti constructii, care de regula este intravilan.

(intravilan - extravilan sunt termeni care indica situarea imobilului, arabil, livada si curti constructii sunt termeni care desemneaza categoria de folosinta a terenului)
Nu puteti construi decat pe un teren cu categoria de folosinta "curti constructii". Deci terenul trebuie scos din circuitul agricol . Ce trebuie sa faceti , gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)