avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program SAGA- cont 542
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program SAGA- cont 542

Buna seara! Lucreaza cineva in Saga C? Cum se inregistreaza o factura de furnizori platita cu avans de trezorerie? Inregistrarile pe care le vreau cu aceasdta ocazie sunt- 542=531, 401=542, 401=6xx. Nu reusesc sa fac corelatia intre conturi folosindu-ma de ferestrele programului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: aura.radulescu , utilizator 13:00, 13 Februarie 2012
Pentru inregistrare factura mergeti in meniul Operatii->Intrari->Adaug...... nu uitati dupa ce salvati operatiunea sa dati Validare, altfel nu apare nota contabila;
Pentru plata avans mergeti in meniul Operatii->Registru de casa->Adaug......nu uitati de Validare;
Pentru decontarea avansului prin plata furnizorului mergeti in meniul Operatii->Deconturi->Selectati analiticul de ct.542->Adaug....nu uitati de Validare.

Pentru a va verifica dupa aceste operatii mergeti in meniul Operatii->Articole contabile si le veti vedea acolo.

Un sfat: consultati manualul SAGA unde va arata pasii acestor operatiuni.

O zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Cristina Vasile, utilizator
Multumesc mult! Intre timp m-am documentat mai bine si am reusit sa fac inregistrarile corect. Numai bine!:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare corecta in conta Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu patronul pleaca in delegatie in alt oras pentru cumparare marfa,venind inapoi cu facturile aferente.eu in conta [b]sunt obligata[/b] sa fac inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare papetarie si alte mat.consumabile deutz deutz Pentru aprovizionarile de papetarie si alte mat.cons. gen : dosare, hartie copiator, nir-uri, registre casa, role casa marcat..etc) mai trebuie facut NIR sau ... (vezi toată discuția)
Platita factura firma din buzunarul personal al patronului Serbanstefan21 Serbanstefan21 una ziua, patronul firmei a platit o factura din buzunarul personal si as dori sa mi spune ti daca este corect cum am inreg: am inreg factura ... (vezi toată discuția)