avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,

Pentru o retrocedare - ANRP - succesiunea a fost deschisa deja, personal sunt imputernicit sa reprezint unul dintre succesori. Exista vreo metoda prin care ii pot inlatura pe ceilalti de la succesiune? Se pot face acte notariale prin care succesorii legali sa imi cedeze mie toate drepturile? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:24, 9 Februarie 2012
Celelalte parti de buna voie si nesilite de nimeni pot renunta/dona/vinde partile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la succesiune poate fi vandut? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tatal meu ,decedat,are 4 frati in viata. unul din frati ar dori sa imi vanda,sa cedeze drepturile succesorale dupa bunici{parinti sai],in favoarea mea.Exista o ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil NamisiRoxana NamisiRoxana Buna ! Vreau sa intreb daca un imobil (casă) poate fi vandut fără mine . Imbilul a apartinut bunicilor , ei sunt decedați , casa a rămas moștenire celor ... (vezi toată discuția)
Succesiune . transmitere cote parti din mostenire OpraM OpraM Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: 1. care sunt cotele de drept in cazul unei mosteniri de pe urma unui parinte decedat? Ma refer la cazul unei ... (vezi toată discuția)