Deci un site cu sediul social in Canada solicita copii dupa actele de identitate ale utilizatorilor internationali.Dupa o mica verificare am constatat ca acel site nu este inregistrat la Office of the Privacy Commissioner of Canada sau orice alta autoritate de genu pentru a prelucra,detine si stoca in cantitati masive astfel de acte.Am anuntat ANSPDCP despre firma din Canada deoarece conform Legeii nr. 677/2001 ANSPDCP are parteneriate cu alte Autoritati pentru protejarea datelor cu caracter personal (ma rog: prelucrare,distribuire,stocare etc).
Raspunsul celor de la ANSPDCP a fost scurt: SICTIR !
Raspunsul celor de la Privacy Commissioner of Canada a fost scurt: SICTIR !
Asa ca am facut plangere la Avocatul Poporului care mi-a dat raspunsul scurt: SICTIR !
Detin dovezi referitor la faptul ca toate cele 3 parti implicate au incalcat legea: firma ca solicita si stocheaza acte,ca ANSPDCP trebuia sa intervina conform obligatiilor ce le revin,ca Privacy Commissioner of Canada trebuia sa intervina conform obligatiilor ce le revin,ca Avocatul Poporului trebuia sa intervina (aici e discutabil pentru ca am dat de o unguroaica care ii place rasismul si discriminarea si a preferat tegiverseze cazul contrar dovezilor mura-n gura).La faza cu unguroaica mai punctez ca e din UDMR si conform legii 35/1997 (la care facea referire ca nu se baga) la art.29 se spune ceva interesant.Cum de e posibil
?!?
Pot spune ca ma simt nedreptatit din toate punctele de vedere,ca `stau in mana cu niste dovezi destul de interesante iar toata lumea imi da cu flit.
Povestea e lunga ca s-o zic de la A-Z dar va pot spune ca sunt direct afectat de ceea ce relatez,nu e o poveste auzita.
Multumesc pentru posibilile indicatii primite si daca aveti intrebari..va stau la dispozitie ;)
Nu serios,ca sa apara la tv un astfel de subiect trebuie sa platesc?:)
Si eu care credeam ca in tv se plateste pe premisa faptului ca scot vreun profit:)
Nu prea am inteles faza cu aparitia la tv contra cost cand consider ca problema mea este de fapt un caz international daca i se da importanta (v-am zis: poveste lunga,eu am scurtat-o cat de mult am putut) si prin care se poate dovedi incalcarea multor coduri penale nationale si internationale cu ramnificatii in crima organizata,discriminare,rasism,abuzuri,tegiversari etc
Stiu ca se vor gasi multi sa rada de cazul meu sau sa-si dea cu parerea asa spargand seminte la marginea de drum...dar nu va doresc sa aveti parte de ceea ce am eu iar ghinionul tuturor este ca nu veti scapa,pe toti o sa va atinga mai devreme sau mai tarziu !
Daca vreti sa-mi dati sfaturi utile/palpabile,atunci va sunt recunoscator si va multumesc,altfel..va rog sa va aptineti.
De ce este expusa problema pe site si nu unui avocat ca la orice consultatie oarecare? Pentru ca avocatul trebuie sa-si dovedeasca banii pe care i-ar solicita fie ca este scump, ieftin sau gratis !
Cine doreste sa vizualizeze dovezile sa ma anunte ! (numai persoane serioase!)
Dovezile constau in mail-uri purtate cu partile mai sus mentionate si cu raspunsurile oficiale.
Un total de aproximativ 10 dovezi concrete si la subiect prin care orice avocat isi va da seama ca am dreptate (acest lucru se va realiza usor deoarece plangerile/petitiile mele nu au fost ignorate pe baza vreunei legi de neveridicitate, ci pur si simplu ignorate contrar indatoririlor ce le reveneau partilor din acest caz).
In cazul in care cineva se va crede in stare sa ia acest caz,atunci sunt dispus sa-i donez 1/3 din suma castigata in proces!
suspectu, problema dvs. nu se incadreaza in specificul forumului.
Nu sterg mesajul pentru ca nu vreau sa spuneti ca ati fost impiedicat sa o expuneti si astfel v-am lipsit de posibilitatea gasirii unui avocat dispus sa va ajute.
Vreau in schimb sa va rog ca atunci cand veti mai deschide subiecte pe Avocatnet sa nu mai ironizati utilizatorii / consultantii care va raspund daca nu va convin raspunsurile pe care le primiti si sa va abtineti de la conditii de genul acesteia: (numai persoane serioase!).
Nu suntem la piata iar dvs. nu aveti nimic de vanzare.
Subiectul este inchis.
Multumesc pentru intelegere, o zi frumoasa va doresc!