Artigas a scris:
Eu i-am propus de mai multe ori sa mi-l revanda,initial a raspuns ca imi va lua dobanda in acest caz,pe urma ca mi-ar cere dublu,iar in final,dupa ce i-am relevat eu multe defecte tehnice ale blocului,a acceptat sa mi-l revanda cu un plus de 25%.
Pai daca dumneavoastra i-ati propus, ati insistat sa vi-l revanda, acum tot dumneavoastra aveti suspiciuni!?
Din povestea dv inteleg ca ati vandut dar ca noul proprietar nu a putut intra in posesia apartamentului din vina dumneavoastra. A incercat sa va evacueze normal, apeland la lege. A acceptat propunerea dv sa va mai lase inca 3 luni in apartament. Acum accepta si propunere insistenta a dumneavoastra de a va revinde apartamentul. Cu siuguranta omul a pierdut timp, bani.. in aceasta perioada si, dupa cum spuneti a aceptat sa vi-l revanda.
Adica a acceptat tot ce ati vrut dumneavoastra. Faptul ca nu prefera un anumit notar iar dumneavoastra aveti posibilitatea sa cumparati la notarul pe care-l vreti, ca acest notar va solicita situatia apartamentului de la OCPI..., nu exista riscuri suplimentare pentru dumneavoastra, adica riscuri mai mari decat exista in oricare alta tranzactie de vanzare-cumparare.
Daca acum v-ati cumpara un alt apartament de la altcineva si faceti verificarile necesare riscurile de a va insela sunt mai mari: pot ramane facturi neachitate la furnizorii de energie, gaz, asociatie de proprietari, puteti descoperi defecte ale apartamentului, la instalatii, terase, acoperis, subsol..., pe care nu aveti de unde le afla decat pe parcurs. De bine de rau apartamentul in care locuiti acum, pe care l-ati cumparat, l-ati vandut, pe care o sa recumparati..., pe acesta-l cunosteti si stiti ce defecte are, ce facturi neachitate aveti catre furnizori...