avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum sa fac o cerere de despagubiri
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum sa fac o cerere de despagubiri

an sfarsit dupa doi ani se pare ca scap de chin.AN iunie 2010 am avut un accident de circulatie eu fiind pasager masina a avut dauna totala si an cateva luni au platit dauna .La mine a durat pana acum .Va rog sa ma ajutati sa fac cererea de despagubire cat mai bine.Am avut 18 zile de iml viata nu mia fost pusa an pericol(asa zic ei) si am avut urmatoarele:traumatism toraco abdominalacut anchiscu fractura coasta c10stangaplaga frontala stanga traumatism coloana cervico dorsala fisura cot olegran stang mentionez ca am ramas cu un semn vizibil pe frunte dupaaccident pentru vinovat sa anceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiuni de vat corporala grava art 184 alin 1si 2am cheltuit cam an jur de doua mi de roni pe spitalizare si medicamente.VA rog sa ami spuneticat sa cer daune morale avand an vedere ca am ramas cu un semn vizibil pe frunte si daune materiale si cum sa formulez cererea de despagubire va multumesc si daca pot cere daune an functie de uzuanta
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
virgilctgil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 15:53, 10 Februarie 2012
Daunele morale si pentru vatamari corporale se stabilesc in instanta. Va constituiti parte civila si indicat este sa solicitati ajutorul unui avocat sau a unei case de avocatura specializata in acest domeniu. Se pot solicita sume destul de mari pentru daune morale in instanta insa nu va sfatuiesc sa faceti dumneavoastra solicitarile.... lasati un avocat sa va reprezinte si sa solicite in numele dumneavoastra toate acestea.
pai si eu acum ce sa cer de la asigurari doar daune materiale si cumsa cer daunele morale an instanta daca ei vor sa anchid dosarul si lamuritima si pe mine va rog cum fac cererea si cat sa cer ca aveti experienta
deci nu ma ajuta nimeni
De la asigurari se solicita doar daunele materiale pentru prejudiciul produs autoturismului daca aveti dosar de dauna deschis la ei. Pentru daune morale trebuie sa va adresati in instanta... de aceea am si specificat sa consultati un avocat... nu puteti solicita daune morale fara o hotarare a instantei in care sa se specifice in clar cat vi se accepta.
pai eu am deschis proces am avocat dar nu am avut nici o instanta de doi ani .Deci eu acum de la asigurari nu pot cere decat daune materiale. dar ei nu o sa ami ceara sa renunt la orce proces ampotriva lor eu nu ma pricep si avocatul meu nu ami spune nimic am facut o plangere ampotriva vinovatului si a asigurari si sa anceput urmarirea penala am solicitat daune morale si materiale sa antelg ca deaca acum mi se dau daunele materiale o sa mi se deaan instanta daunele morale?an procesul de urmarire penala sau sau tre sa deschid alt proces si cu privire la daunele materiale care mile ofera acum asigurarea presupun ca mai multcat pot dovedi cu acte ca am cheltuit nu pot cere? .Nu sunt si nu am fost angajat an omentul accidentului si cam ce pot dovedi cu acte ca am cheltuit acum doi ani e suma de 2000 de roni aproximativ .Nu pot cere daune materiale mai multde atat? sa zicem 5000 6000 de roni?Sau ei numi fac o oferta ?

Alte discuții în legătură

Am deschis dosarul de dauna pentru vat corporala accident auto can cad dureazasolutionarea gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto sunt parte vatamata am 18 zile iml am ramas cu un semn an frunte azi am deschis dosarul de dauna pentru vatamare corporala dar cu ... (vezi toată discuția)
Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)
Mau sunat cei de la asigurari si miau zis gilcrist1977 gilcrist1977 am dosar de dauna vatamare corporala mau sunat cei de la asigurari si miu zis ca nu sa prezentat nici pana acum vinovatul sa semneze niste acte si daca nu se ... (vezi toată discuția)