avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sala de fitnes
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sala de fitnes

Salut.Vreau sa deschid o sala de fitnes...si as vrea sa imi spuneti daca aparatele pot sa le cumpar si sh.Eu am cateva aparate facute de mine(dupa o schita).Nu as putea sa le fac eu?Si daca le cumpar sh fara vro garantie ceva pot sa le folosesc in sala?Multumesc anticipat :D
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 11:54, 11 Februarie 2012
Da fara probleme.
Da fara probleme ...sh sau sa le fac eu?ambele?
Chiar daca le faceti dvs. nu este o problema.Singura problema este ca nimic nu poate fi trecut pe amortizare fara acte de provenienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce institutie ma pot adresa pt a reclama zgomote la sala fitnes? pref0022 pref0022 Buna ziua. Referitor la sala de fitnes, as avea o problema si anume: sala de fitnes se afla la parterul blocului, din cate stiu are autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare! ajutorrrrrrrrrr! ferastrauir ferastrauir bUNA ZIUA, Sunt nou pe acest site insa am o problema si vreau daca se poate sa ma ajutati pentru ca este ceva destul de grav din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar ii + angajare + adaugare cod caen dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am cateva intrebari referitor la o II si la modificarea activitatii sale: 1) doresc sa deschid o sala de jocuri distractive, nu sunt jocuri ... (vezi toată discuția)