avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate

vechimea in specialitate cu studii medii se cumuleaza cu vechimea in specialitate cu studii superioare ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 10 Februarie 2012
Prin urmare, raspunsul este afirmativ .
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare validunca validunca Conform OUG.nr.124/decembrie 2011,perioda concediului pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani ,constituie vechime in munca si specialitate. La ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in specialitate? monika29 monika29 Buna ziua, Am fost angajata in anul 2008 bibliotecar debutant studii superioare, dupa 6 luni am dat examen si am promovat la bibliotecar SIII. In aprilie 2011 ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate dupa concediu crestere copil Horhina Horhina As dori sa stiu daca mi se aplica prevederile OUG 124/2011 conform careia perioada concediului pentru creşterea copilului constituie vechime în muncă şi ... (vezi toată discuția)