avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina care a fost declarata furata in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina care a fost declarata furata in Italia

Am cumparat o masina acu ceva timp....a fost declarata furata in italia.Statul i-a dat masina in custodie fostului proprietar,acum eu am ramas cu masina asa...in plop.Ce sa fac?pot circula asa cu ea?(nu am acte pe ea eu)Pot sa -i fac acte?
:(
domnule draga,punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat sau cu numere de imatriculare false costituie infractiune si se pedepsepseste ca atare.
Afirmati ca ati cumparat masina. Tranzactia nu s-a materializat intr-un act? Doar ati platit masina fara sa faceti un contract de vanzare-cumparare?
Nu am facut acte,stiam ca e in custodie....fostul proprietar e cumnatul meu(fostul cumnat)Se pot face acte?Eu pot sa mai circul cu ea asa?Asta vreau sa stiuAm toate actele masinii.

Masina e ok,numerele nu sunt false......e inmatriculata normal
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere masina radiata si numere false Kentanos Kentanos Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine , nu ca as fi priceput limba oricum. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare. Am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal masina serie caroserie sudata sfinxz sfinxz Buna....o lamurire daca se poate cu privire la cazul meu. Am dat o suma de bani pe o masina inscrisa pe fundatie iar cand am mers la R.A.R s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Auto neinmatriculat, numere false stefan_000 stefan_000 Buna seara, am avut un accident cu un autoturism, a rezultat dauna totala. Am cumparat un altul, aceeasi culoare, aceleasi dotari, cu alte cuvinte IDENTICA. ... (vezi toată discuția)