avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate executa silit doar cel asupra caruia a fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

se poate executa silit doar cel asupra caruia a fost dispusa executarea

Daca unul dintre soti este urmarit de un creditor iar debitorul lucreaza la negru sau lucreaza cu jumate de norma pe perioade scurte iar cind este depistat de executor si se face propire pe salariu incheie contractul de munca ,sau schimba locul de munca si tot asa(practic cind este depistat se schimba -ce masura poate lua creditotul sau executorul daca acesta si-a luat angajament in scris fata de executor ca la momentul angajari va nunta executorul si va plati suma datorata ceea ce nu sa intimplat)Peste toate acestea mai spune ca nu mai locuieste cu celalalt sot care lucreaza cu contact de munca pe perioada nedeterminata.In acest caz se poate recupera suma datorata de catre creditor de la cel;alalt sot ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:59, 10 Februarie 2012
puteti executa doar debitorul indicat de catre titlul executoriu. incercati identificarea altor bunuri din patrimoniul debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul kovacsarcadiu kovacsarcadiu Care este masura care o poate lua executorul daca in urma somatiei debitorul refuza sa se prezinte la executor ,Ce poate face un executor in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna ... Andreea198912 Andreea198912 Bună dimineața. Sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna cu fostul soț, domiciliul copilului fiind la mine. În sentinta de divorț scrie ca pensia ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune creanta- cesiunea drepturilor salariale Delia Popescu Delia Popescu Buna Ziua, As dori sa ma ajute cineva care cunoaste speta. In situatia in care anagajatul unei unitati nu este de acord sa i se retina pe statul de plata, ... (vezi toată discuția)