Este vorba despre semnatura de pe 2 facturi despre care debitorul afirma ca nu au fost semnate de reprezentantul legal al firmei desi am martori ca tocmai reprezentantul firmei-patroana le-a semnat . De mentionat ca facturile nu au stampila.
Sa inteleg ca debitorul contesta primirea facturii dar nu si obiectul facturii/prestatiile efectuate!
Solicitati instantei in virtutea rolului activ pe care il are sa puna in vedere debitorului sa depuna copie legalizata de pe actul constitutiv al societatii sau/si specimenul de semnatura al reprezentantului legal al societatii, pentru a dovedi sustinerile sale!
Proba cu inscrisuri nu are de ce sa v-o respinga.Invocati art.172 Cod proc.civ.
Mi se pare mai simplu!
Ba da se poate eu am pe rol un asemenea proces resp. somatie de plata , in care ca probatoriu am solicitat verificarea de scripte, insa daca instanta nu este lamurita se dispune expertiza grafologica.Insa in prima instanta se purcede la verif. de scripte
Este vb de un inscris sub semnatura privata ( conventie intre parti cu valoare de imprumut) si nerestituita creanta se urm. obt unei hot. jud. ptr punere in executare silita.