avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

acte vanzare cumparare

doresc sa vand o casa , pot sa o vand cu orice suma doresc ? deoare un notar mi-a spus ca sunt obliga daca o vand cu o suma mai mica de cat ceea la care este evaluata casa trebuie sa platesc impozit pentru suma mai mare ? este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 13:03, 10 Februarie 2012
Dvs platiti impozit la suma calculata conform evaluarii din grila de expertiza imobiliara pentru uzul notarilor. Atentie pretul nu trebuie sa fie derizoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa - ce taxe am de platit? catalin101 catalin101 Buna ziua am si eu 2 intrebari : 1) in cazul unei intabulari a casei in vederea vanzari trebuie sa platesc un procent din valoarea estimata a casei ? As vrea ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Cu ce suma minima poate o mama sa vanda fiului ei un apartament de 2 camere in oras? indiraindii indiraindii cu ce suma minima poate o mama sa vanda fiului ei un apartament de 2 camere in oras? (vezi toată discuția)