avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod activitate

cum aflu daca o SC are sau nu un anumit cod CAEN in lista de activitati din contract chiar daca nu e autorizat sa il realizeze , vreau doar sa stiu daca are acel cod
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:41, 10 Februarie 2012
Trebuie sa va uitati in actul constitutiv al firmei care e publicat in monitorul oficial.
Solicitati de la registrul comertului contra cost pe o cerere de furnizare informatii ceea ce va intereseaza legat de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Infintare societate maria854 maria854 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati in vederea infintarii unei societati (firme de productie publicitara).Stiu ca trebuie sa ma duc sa iau acordul ... (vezi toată discuția)