Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa fac cu acest carton?si am inteles de pe forumuri ca trebuie sa astept sa mi se dea un nr dosarului.Va rog sa ma ajutati daca stie cineva!
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns.
Si in caz ca vreau sa iau legatura cu ei,prin posta stiti cumva raspund la scrisori?
Am incercat mail-ul si am incercat si formularul online insa nimic.
La primirea primei scrisori sau a formularului de cerere, Grefa Curtii va va raspunde informându-vă de deschiderea, in numele dumneavoastră, a unui dosar provizoriu al carui numar trebuie mentionat in orice corespondenta ulterioara. In continuare vi se vor solicita, probabil, documente, informatii sau explicatii suplimentare referitoare la plângere.
Actiune cedo
bobota viorel
Sant nemultumit de actiunea facuta de avocatul meu.De continutul ei am luat la cunostiinta dupa depunerea ei la CEDO(la revenirea mea din Spania).Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo
mr_bachus
Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)