avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Carton rosu la CEDO?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Carton rosu la CEDO?

Buna ziua,

Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa fac cu acest carton?si am inteles de pe forumuri ca trebuie sa astept sa mi se dea un nr dosarului.Va rog sa ma ajutati daca stie cineva!

Va multumesc !
Cu stima Constantin G.
Cel mai recent răspuns: costelg , utilizator 18:03, 11 Februarie 2012
Stimat domn,

....cred că s-a întors confirmarea externă de primire.

Mai aveți de așteptat până la prima comunicare din partea CEDO.

Cu stimă.
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns.
Si in caz ca vreau sa iau legatura cu ei,prin posta stiti cumva raspund la scrisori?
Am incercat mail-ul si am incercat si formularul online insa nimic.

Cu stima Constantin
Stimat domn,

Nu cred că ar trebui să fiți insistent. În principiu, comunicarea este inversă: CEDO, de câte ori este nevoie, ia legătura cu dvs.

Dacă aveți acte de depus, utile, le puteți depune prin Postă.

Cu stimă.
La primirea primei scrisori sau a formularului de cerere, Grefa Curtii va va raspunde informându-vă de deschiderea, in numele dumneavoastră, a unui dosar provizoriu al carui numar trebuie mentionat in orice corespondenta ulterioara. In continuare vi se vor solicita, probabil, documente, informatii sau explicatii suplimentare referitoare la plângere.
ok...Multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune cedo bobota viorel bobota viorel Sant nemultumit de actiunea facuta de avocatul meu.De continutul ei am luat la cunostiinta dupa depunerea ei la CEDO(la revenirea mea din Spania).Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
E-mail cedo dan_iosif dan_iosif stie cineva mailul de la cedo ? (vezi toată discuția)