avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... actiune Cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

actiune Cedo

Sant nemultumit de actiunea facuta de avocatul meu.De continutul ei am luat la cunostiinta dupa depunerea ei la CEDO(la revenirea mea din Spania).Ce se poate face dat find faptul ca,in modul in care a fost formulata actiunea,adevarul e viciat si ,in consecinta voi pierde procesul cu statul roman(lpe legea 112/95)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 26 Ianuarie 2010
Pentru CEDO exista un formular tipizat care trebuie completat .... La primirea primei scrisori sau a formularului de cerere, grefa Curţii va răspunde informându-l pe petiţionar de deschiderea în numele acestuia a unui dosar al cărui număr trebuie menţionat în orice corespondenţă ulterioară. În continuare, se vor solicita documente, informaţii sau explicaţii suplimentare referitoare la plângerea adresată.
De ce ziceti ca adevarul este viciat?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

De ce ziceti ca adevarul este viciat?

Exista posibilitatea ca formularea cererii catre CEDO de avocat sa nu fie pe placul peritionarului sau poate ca nu a fost scrisa corect acea cerere ...:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carton rosu la cedo? costelg costelg Buna ziua, Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Curtea europeana a drepturilor omului - procedura dupa inregistrare plangere apetra apetra Avem o plangere inregistrata la CEDO. Putem fi executati in Romania pe baza unei hotarari definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie daca procedura ... (vezi toată discuția)
Cedo octavian77 octavian77 am trimis o scrisoare la CEDO prin posta rapida EMS. La posta mi-au spus ca a ajuns. Am facut o cerere in care am cerut sa mi se spuna exact cui i-a fost ... (vezi toată discuția)