Sant nemultumit de actiunea facuta de avocatul meu.De continutul ei am luat la cunostiinta dupa depunerea ei la CEDO(la revenirea mea din Spania).Ce se poate face dat find faptul ca,in modul in care a fost formulata actiunea,adevarul e viciat si ,in consecinta voi pierde procesul cu statul roman(lpe legea 112/95)?
Pentru CEDO exista un formular tipizat care trebuie completat .... La primirea primei scrisori sau a formularului de cerere, grefa Curţii va răspunde informându-l pe petiţionar de deschiderea în numele acestuia a unui dosar al cărui număr trebuie menţionat în orice corespondenţă ulterioară. În continuare, se vor solicita documente, informaţii sau explicaţii suplimentare referitoare la plângerea adresată.
Exista posibilitatea ca formularea cererii catre CEDO de avocat sa nu fie pe placul peritionarului sau poate ca nu a fost scrisa corect acea cerere ...:hm:
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Carton rosu la cedo?
costelg
Buna ziua,
Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cedo
octavian77
am trimis o scrisoare la CEDO prin posta rapida EMS. La posta mi-au spus ca a ajuns. Am facut o cerere in care am cerut sa mi se spuna exact cui i-a fost ... (vezi toată discuția)