avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cedo

am trimis o scrisoare la CEDO prin posta rapida EMS. La posta mi-au spus ca a ajuns. Am facut o cerere in care am cerut sa mi se spuna exact cui i-a fost inmanata scrisoarea. Mi-au raspuns ca scrisoarea a fost primita de ANTERO. Cine sunt astia, nu stiu. Poate sa-mi spuna cineva cine sunt astia?
Cel mai recent răspuns: octavian77 , utilizator 20:45, 19 Februarie 2012
Pentru a putea fi sigur ca scrisoarea dvs. va ajunge unde trebuie ar fi trebuit trimisa cu confirmare de primire. Lehtinen Lasse Antero este un fost europarlamentar finlandez, actualmente oficial european.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
La primirea primei scrisori sau a formularului de cerere, Grefa Curtii va va raspunde informindu-va de deschiderea, in numele dumneavoastra, a unui dosar provizoriu al carui numar trebuie mentionat in orice corespondenta ulterioara. In continuare vi se vor solicita, probabil, documente, informatii sau explicatii suplimentare referitoare la plingere.
Considerati ca ar trebui sa mai trimit o scrisoare cu confirmare de primire sau faptul ca a fost primita de un oficial european e o garantie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carton rosu la cedo? costelg costelg Buna ziua, Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)