avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pensionar limita de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pensionar limita de varsta

Buna ziua,

sunt noua in domeniu si am o problema (credeam ca mica)#-o
- in iulie 2011 se implinea :) pensie limita de varsta
-vine in octombrie 2011 ca vrea sa se pensioneze si are nevoie de acte pentru depunere dosar
- ii eliberez cartea de munca certificata de la itm 31.12.2010 + adeverinta de vechime din 01.01.2011 pana in prezent(data eliberarii adev oct2011)
CIM merge in continuare
- vine in feb 2012 cu decizia de pensionare limita de varsta cu numarul ......din data de 26.01.2012
acum chiar nu stiu ce sa fac

sa bag in declaratia D112 ca e pensionar? doar atat?
ce alte acte trebuie sa mai fac?

cum sa procedez? :((

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata femeie 58 ani any_nedelcu any_nedelcu sunt nascuta pe 18.08.1952 ,lucrez din aprilie 1978,am studii superioare,si as dori sa ma pensionez anticipat ..se mai pot depune dosare si cam cat ar fi ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat din 2011,in cazul unui salariat ce se va pensiona? barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am o firma cu un singur angajat. - Am depus dosarul de pensionare pt.limita de virsta al persoanei pe 04.03.2011. -persoana Inca mai lucreaza (si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Viovas Viovas Buna ziua. un salariat plecat in cursul anului 2011 solicita o adeverin ta de vechime. Eu sunt obligat sa-i dau pt toata perioada lucrata la mine sau doar pt ... (vezi toată discuția)