avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Buna ziua,
vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care are datorii la banci dar nu are acest apartament ipotecat. Va rog sa-mi spuneti daca se poate anula actul de vanzare cumparare in cazul in care persoana respectiva nu isi va plati datoriile la banca.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 16:45, 10 Februarie 2012
Da, creditorul ar putea , pe calea actiunii revocatorii , sa solicite readucerea imobilului in patrimoniul debitorului sau, pentru a a fi executat silit, demonstrand faptul ca vanzarea s-a facut in frauda lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)
Act de donatie marina14 marina14 Buna ziua, As dori sa-mi spuneti, va rog, in ce conditii se poate ataca un act de donatie pe un imobil. Ma refer la cazul particular in care banca ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare ? ContSters41200 ContSters41200 Buna ziua Parintii mei mi-au vandut un imobil in feb 2009. Suprafata 176mp casa + teren 500mp in Campina. Suma stabilita de comun acord a fost de 10000 RON ... (vezi toată discuția)