avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare salariat in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare salariat in Romania

Buna ziua,
Am rugamintea de a fi ajutata de persoane care sunt specializate, cu niste raspunsuri :
- care este valoarea diurnei legale, a unui salariat la un srl, pentru delegatie in Romania ?
- ce costuri sunt cuprinse intr-o delegatie ? diurna ? cazare ? cum este platit ? la orele propriu zis lucrate ?la programul normal de 8 ore ? la totalul orelor efectuate in delegatie ? drumul - sau calatoria pina la destinatie se ponteaza ?

Va multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: landscapeconcept , utilizator 11:28, 13 Februarie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti:
Hotarare nr. 1860 din 21 decembrie 2006 privind drepturile şi obligaţiile personalului autorităţilor şi instituţiilor publice pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, precum şi în cazul deplasării, în cadrul localităţii, în interesul serviciului
[ link extern ]

multumesc frumos,
o zi si o saptamina usoara !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna LiviuGalea LiviuGalea Lucrez sofer la un SRL care are cateva sute de angajati in toata tara. Eu stiu ca diurna se da ca supliment de hrana la orice deplasare de peste 12 ore si de ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Diurna, conditii de acordare LALA68 LALA68 Buna ziua Sunt angajat la o firma din romania care este membru al unui holding european. . Angajatorul poate conditiona in vreun fel , (in afara de acele ... (vezi toată discuția)