avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri fostul Cadrilater
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri fostul Cadrilater

In primul rind, multumesc celor doi av. D.B.O. si A.M. =D>, apoi le comunic ca toate documentele {cereri, adeverinte Arhivele Nationale, declaratii notariale, Hotariri si Decizii, cont bancar, etc.}, au fost depuse in termen si au ajuns prima data la Cancelaria Primului Ministru, asta prin anul 2006, dupa care, telefonic am aflat de la acestia ca dosarele au fost transferate la Prefectura Bucuresti prin anul 2007, unde s-a infiintat un compartiment si ca jud. Teleorman unde au fost depuse, ar apartine teritorial de aceasta. Dupa un an, Prefctura Bucuresti, ne-a comunicat , tot telefonic, ca dosarele ar fi ajuns "in curtea" A.N.R.P., insa pana acum nu s-a miscat nimic:-/. Daca se mai cunosc alte amanunte, le astept.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:36, 10 Februarie 2012
Trebuie sa sunati la ANRP. Sunt putin batuti in cap dar pana la urma cred ca puteti afla situatia dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpr ralucaraluca ralucaraluca cum aflu in ce stadiu este un dosar de despagubire a pamantului?am sunat la sediu doua saptamani incontinuu si nu raspunde nimeni.pe 17 .06.2010 a fost la ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp legea 10 - cale de rezolvare administrativa sau judiciara? ktistai ktistai Buna ziua, Am un dosar depus la A.N.R.P., despre care mi s-a confirmat de catre institutia amintita, ca este complet si ca, prin urmare, nu mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Fondul proprietatea anamaria25 anamaria25 Buna ziua Familia mea are un dosar depus la fondul proprietatea din 2001. Puteti sa imi spuneti si mie daca trebuie sa asteptam sa ne vina un raspuns sau sa ... (vezi toată discuția)