avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fondul PROPRIETATEA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fondul PROPRIETATEA

Buna ziua
Familia mea are un dosar depus la fondul proprietatea din 2001.
Puteti sa imi spuneti si mie daca trebuie sa asteptam sa ne vina un raspuns sau sa nu mai asteptam nimic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:24, 14 Septembrie 2013
Intrebati la Prefectura numarul cu care este inregistrat la ANRP si sunati la ANRP sa intrebati de dosar. Gasiti numere de telefon pe site-ul ANRP.
În 2001 Fondul Proprietatea nu exista. Probabil că dosarul a fost depus fie la primărie, fie la entitatea deţinătoare a imobilului.

Presupun că în arhivele familiei aveţi un exemplar din cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 despagubire mariuscris mariuscris Buna ziua, ma numesc Crisu Adrian si am depus dosar la Iasi in anul 2001 imediat cum a aparut aceasta lege (10/2001) privind un imobil si un teren preluat ... (vezi toată discuția)
Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)