avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna ziua. vreau sa divortez,am o fetita de 6 ani,daca tatal nu se prezinta la proces ce drepturi mai are acesta asupra copilului dupa incheierea procesului?
Cel mai recent răspuns: monalisa123 , utilizator 18:16, 10 Februarie 2012
Nu au legatura drepturile sale parintesti cu prezenta la procesul de divort. Insa nu dovedeste in lipsa ca ii pasa de copil si daca nu se prezinta sa-si apere interesele, e osibil ca instanta sa decida ca numai dvs veti exercita dreptrile parintesti.
Daca va dori apoi drept de vizita si dvs ii indraditi acest drept, se poate adresa instantei de judecata
multumesc frumos:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacadere din drepturi maryapopescu maryapopescu buna ziua, am un copil de 3 luni,nu sunt casatorita, dar cind am nascut am cazut de comun accord sa trecem fetita pe numele ambiilor parinti. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vanessa2011 vanessa2011 am o fetita de 2 ani si 7 luni ...am un act notarial de la tatal copilului ca am custodia unica exclusiva ..vreau sa stiu ce drepturi de vizita are tatal ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)