avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere pfa

1) Am un PFA pe care intentionez sa-l inchid. In anul 2011 nu am desfasurat nicio activitate, dar am participat la o licitatie, ceea ce inseamna ca soldul anului trecut este negativ. Ce se va intampla cand voi declara acest sold?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:53, 11 Februarie 2012
Nimic deosebit nu se va intampla. Insa ceea ce ar trebui sa se intample este sa solicitati radierea PFA.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensii - angajat si pfa in acelasi timp Gracielle Gracielle Buna ziua! Am fost angajata cu contract de munca pentru mai multi ani, dupa un timp aceasta calitate suprapunandu-se celei de PFA. Conform noului Cod ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa norma de venit Tiberiu_Palade Tiberiu_Palade Buna ziua, Am un pfa cu norma de venit la care as dori sa depun actele de inchidere in urmatoarele zile. In luna ianuarie nu am avut nicio activitate pe ... (vezi toată discuția)
Pfa cu peste 100000 euro in 2011 MMX MMX Buna ziua, Am un PFA incadrat la norma de venit care a depasit 100000 Euro in 2011. S-a introdus de la 1 ianuarie o prevedere care spune ca daca s-a depasit ... (vezi toată discuția)