avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot avea acces la o hotarare pronuntata de o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot avea acces la o hotarare pronuntata de o instanta?

Am si eu o mare rugaminte cum pot avea si eu acces la o Hotarare Pronunţată în şedinţa publică din data de 16.01.2012 ??? Exista un portal al instantelor ????
In fapt la data de 09.02.2012 am contestat mai multe procese verbale legate de CNADNR si am gasit mai multe dosare castigate de reclamanti.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: florin31ro , utilizator 11:39, 1 Martie 2012
Din păcate, dacă nu sunteţi parte în proces nu puteţi avea acces la hotărârile judecătoreşti în integralitatea lor (adică cu motivare) sau la alte piese ale dosarului.

Tot ce puteţi vedea este dispozitivul hotărârilor, (în cazul cel mai fericit), la adresa noulportal.just.ro
Multumesc pentru sprijin !!!
Da, portalul instantelor il aveti aici:
[ link extern ] /
Dupa ce ajungeti la portalul instantei respective, cautati dupa nr.de dosar si/sau dupa numele si prenumele respectiv.
Dupa redactare hotararea se comunica , iar de la data comunicarii va curge termenul de recurs care este de 15 zile .
Ideea este ca am aflat numele celui care a contestat si a castigat la Cluj procesul cu CNADNR , si ma interesa practic daca pot sa intru in posesia Hotararii eventual daca este postata pe acest portal (este vorba de cazul mediatizat Ioan Cornea) si la proces sapot sa fac o trimitere la caz (sa aibe in vedere instanta) Credeti ca ar fi indicat?
Mai mult decat atat nu am gasit.
[ link extern ] *
Da, puteti invoca solutia pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca in dos.cu nr.x,., insa era utila motivarea instantei .

Alte discuții în legătură

Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)
Recurs gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 buna seara va rog daca imi puteti spune, unde gasesc daca s-a facut recurs intr-un proces? (vezi toată discuția)