avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ghinion sau pacaleala?!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ghinion sau pacaleala?!

Am cumparat un computer de la un mare magazin de profil din Bucuresti,inainte de anul nou si pentru ca nu am avut posibilitatea de a-l proba,am constatat acasa ca nu functioneaza.Am telefonat la magazin sa aflu cum procedez sa obtin unul bun pentru ca asta am cumparat de fapt,m-au trimis la service,unde bineinteles a trebuit sa il las pana cand ma vor anunta ce se petrece cu el.Am aflat ca i-au inlocuit o suita de piese si ca functioneaza.Dar,cand am ajuns acasa am constatat dupa ce i-am instalat programele,ca nu functioneaza optim ci se opreste fara preaviz.
Am mers cu el la magazinul de unde l-am cumparat sa il schimbe insa acestia ne directioeaza catre service din nou.
Pentru ca este achizitionat pe firma,nu putem apela la OPC.
Ce este de facut in aceasta situatie?
Este o bataie de joc flagranta,am cumparat un computer pe care nu il pot folosi,iar cei care l-au vandut se folosesc de banii platiti de mine fara probleme.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:38, 10 Februarie 2012
sigur este in garantie.
mergeti la cei de la magazin si le predati bunul ca sa va fie reparat.
din cate stiu daca mergeti de 2 ori cu aceeasi problema bunul va este inlocuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie firma mihailnegoita mihailnegoita Buna ziua. In primul rand, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am cumparat recent un laptop pe firma. Laptopul se afla actualmente in service-ul ... (vezi toată discuția)
Probleme masina de spalat in garantie- arctic inger_albastru78 inger_albastru78 Am cumparat o masina de spalat Arctic in decembrie anul trecut . Inca de la prima spalare am observat ca aceea masina are un defect, un scartait. I-am sunat ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)