avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Accesul ADP la date cu caracter personal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Accesul ADP la date cu caracter personal

Am primit zilele acestea o citatie de la Administratia domeniului public Timisoara in care sunt trimis in judecata pentru amenzile telpatk neplatite. Intrebarea mea e urmatoarea: de unde au facut rost cei de la ADP de numele si adresa mea, atata timp cat ei nu cunosteau decat numarul masini? Este legal ca politia sa furnizeze informatii cu caracter personal unei societati comerciale, chiar daca actionar este primaria? Mentionez ca masina nu era inmatriculata pe judetul Timis, in consecinta nu platesc impozitul la masina in judet.
Cel mai recent răspuns: anirolf5000 , utilizator 14:33, 27 Februarie 2013
In aceasta ipostaza sunt si eu, ce e de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Peste 20 amenzi pentru parcare (adp) timisoara ApologetX ApologetX Buna ziua, Am sa va povestesc pe scurt care e situatia si apoi as vrea sfatul vostru: Am inceput de 2 ani sa iau amenzi pentru parcare in locurile cu ... (vezi toată discuția)
Parcare niculaepetre niculaepetre am o mare dilema va rog ajutatima .am o masina de la firma la care lucrez de LUNI pana LUNI,deci imi trebuie un loc de parcare. intrebare la adresa la care ... (vezi toată discuția)