de curand am facut un test paternitate la iml timisoara si am primit rezultatul in instanta. Rezultatul a fost cel pe care il stiam eu , mama, insa tatal il contesta spunand ca am "mânjit" testul bazandu-se pe faptul ca plicul cu rezultatul de la IML nu s-a deschis in prezenta lui ci era deschis deja.
Tatal copilului spune ca procedura cerea ca plicul sa fie deschis numai in prezenta lui.
Eu nu am fost la nici una din infatisari asa ca nu am putut sa aflu nimic in acest sens.
Intrebarea mea este : A fost corecta procedura sau nu? se desface plicul dinainte? sau a fost un "abuz"?
Daca o luam altfel nu conteaza daca ati avut relatii in afara casatoriei.
Daca din testul ADN rezulta ca el este tatal copilului ar trebui sa fie bucuros pt ca este deosebit de clar acest aspect.
Daunele morale le puteti cere pt jignirea pe care v-a adus-o desi stia ca el este tatal copilului.Nu e frumos sa se incapataneze aiurea.
Poate ca a avut dubii si a vrut sa stie sigur ca el este tatal copilului si acest lucru ar putea sa il exonereze de raspundere.
Pana la urma nu daunele sunt cele mai importante ci faptul ca ati dovedit ca el e tatal copilului.El va plati cheltuielile de judecata ocazionate de proces, dar la randul lui isi poate face aparari.
Daca dovedeste ca ati fost vazute si cu alte persoane de sex masculin in circumstante indoielnice poate sa isi justifice nerecunoasterea ,,faptei".
Da, daca ar putea face orice dovada as fi de acord cu ceea ce a spus el. Insa nu poate dovedi nimic.
Nu am fost vazuta cu nimeni nicaieri. Si asta o stiu cu siguranta pt ca am fost atat de proasta incat sa imi consider fostul Centrul Universului.
In afara de asta: Cand ne-am casatorit in luna a 7-a de sarcina era sigur ca e copilul lui dar in timpul divortului a avut dubii???
Ok, eu am acceptat dubiile sale si i-am propus un test rapid la orice laborator privat din tara si am propus sa suport eu 1/2 cheltuieli de ..test. Rapid, ieftin si peste toate discret. totul s-ar fi terminat in 2 sapt si ar fi costat 1/3.
Asta este ceea ce acuz eu: Intentionalitatea de a jigni , ofensa, discredita , pune in situatii jenante cu rea credinta si cunostinta de cauza.
Se putea face fara circ!!! la pret redus. Orice ce om corect , logic in gandire ar fi acceptat propunerea mea macar de dragul banilor daca nu pt timpul scurt.
In afara de asta orice lab privat din Romania efectuaza testul cu saliva dar la iml timisoara am fost nevoita sa-mi vad copilasul de 1 an chinuit pt o fiola de sange.
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Daune morale
KARINA73
Buna ziua,
as dori sa stiu care este procedura si cam care ar fi sansele de castig in cazul deschiderii unui proces pentru daune morale, rezultate in urma ... (vezi toată discuția)