avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort ...copilu cu mine si mama plecata din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort ...copilu cu mine si mama plecata din tara

Buna ziua,
Dupa aproape 8 ani de convietuire ma vad in situatia sa divortez din cauza neintelegerilor ....sotia mea care spune ca nu mai simte nimic pentru mine a plecat in italia spunind ca nu se mai intoarece nicodata si nu am s amai aud de ea...oricum sincer nici nu imi doresc asta ,deoarece ma amenitat verbat ca ma omoara in somn ,etc... noi avem un copil minor de aproape 7 ani ,,,,doresc sa intentez divort ,,,dar daca ea nu va vrea sa se [prezinte in tara pentru proces,,,,ce sanse am sa obtin custodia copilului ,,,doresc sa mai stiu daca inregistrarile audio cu un telefon mobil sunt luate in considerare ...deoarece am inregistrato cind spunea ca daca ai vin nebuniile ...se omoara dar inainte ne omoara pe noi ..pe mine si copilul ...

cu stima
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 22:34, 10 Februarie 2012
Formulati actiune de divort si aveti posibilitatea ca pe care de ordonanta presedintiala sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs. pana la ramanearea definitiva si irevocabile a sentintei de divort. Contactati un avocat si aveti toate sansele sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti si domicilul minorului la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez radumariana25 radumariana25 buna ziua as avea si eu o intrebare sunt separata de sot de un an si ceva as vrea sa dau divort dar el nu vrea sa imi acorde divortu am un copil minor care sta ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie minor Florin128 Florin128 Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am ... (vezi toată discuția)
Mediator ContSters209919 ContSters209919 Am introdus actiune de divort in martie 2011 si am primit termenul de ianuarie 2012. Intrebarea mea este : pentru a termina mai repede ,ne putem adresa unui ... (vezi toată discuția)