avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie de avere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie de avere

Acum cateva zile rasfoiam declaratia de avere pe ANI a unui prieten care detine o firma.. si nu stiu cum mi-a venit si am scris numele unui altei pers care este angajat ca ospatar...AVEA SI EL DECLARATIE DE AVERE .... Acum intrebarea mea este : UN OSPATAR DE CE DA DECLARATIE DE AVERE IN FIRMA UNDE LUCREAZA ??....este o simpla curiozitate , SE POATE ASA CEVA ? DE CE ?....In declaratie avand trecuta doar ocupatia si salariul.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ionutcelmic , utilizator 00:07, 23 Februarie 2012
probabil ca lucreaza intr-0 institutie de stat,
Este curios deoarece are doar liceul terminat, faculatea a urmat-o in decurs de 3 ani , apoi a renuntat, nemai avand absolut niciun alt curs de calificare. Singura functie care o detine este cea de ospatar. M-am gandit ca patronul sa-i fi transferat o parte de actiune dintr-o alta firma pe care acesta o detine, dar acest lucru ar trebui sa apara in decl de avere a ambilor, sau sa fie publicat undeva. Nu are decat un singur loc de munca . Multumesc.
Sunteti sigur ca nu-i doar o potrivire de nume? Pentru ca, de principiu, au obligatia de a depune declaratia de avere, in afara de demnitari, alesii locali si functionarii publici din administratia publica locala si centrala (si nu orice angajat la stat). Ori, chiar si prietenul dvs a depus acea declaratie pentru ca exercita, probabil, vreo functie publica, nu pentru ca detine firma.
Prietenul meu este obligat sa depuna decl de avere deoarece sotia lucreaza ca fct public, m-am uitat f atent pe dclr de avere a angajatului lui din firma si este scris negru pe alb doar functia in firma, denum firmei si salariul de incadrare, nu este o coincidenta de nume si ambele prenume, precum si denum firmei. De aici si curiozitatea mea ffff mare,am atatea cunostinte cu functii in firme ca directori de ex dar niciodata indif unde au lucrat nu au dat decl de avere.
chiar nu stie nimeni ??....daca firma este construita pe fonduri sapard (cu toate ca nu vad legatura)..sa fie cauza ???...chiar nu pot elucida misterul
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate cu functia publica, declaratii de avere si de interese incomplete ContSters134696 ContSters134696 Buna ziua, Sunt utilizator nou, asa ca, de la inceput, imi cer scuze daca intrebarile mele au mai fost puse sau daca pur si simplu fac ceva gresit... si va ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti? ion predescu ion predescu Buna ziua, Vreau sa va supun atentiei prevederile art.35, alin.3 din Codul Muncii conform carora: \" Salariatii care cumuleaza mai multe functii sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratie 300 eronata nefertiti_g nefertiti_g Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urm problema: am depus decl 300 pe luna oct si acum am observat ca,din greseala, am trecut CUI-ul firmei pt care ... (vezi toată discuția)