avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca voi fi condamnat cu suspendare pot sustine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca voi fi condamnat cu suspendare pot sustine examenul pentru a obtine permisul de conducere?

Salut.Am si eu o intrebare. La varsta de 15 ani am savarsit o infractiune de furt calificat. Eu acum am 17 ani dar nu s-a terminat nebunia cu procesul. Sa zicem prin absurd ca primesc o pedeapsa cu suspendare. Mai pot da de permis cand implinesc 18 ani?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
St3phanut28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 14:29, 11 Februarie 2012
Eu cred ca puteti da examen pentru permis..Infractiunile comise in timpul minoritatii persoanei oricum nu se inscriu in cazier...
Totusi, daca nu veti putea sustine ex. atunci, veti putea, dupa caz, in functie de pedeapsa ceo veti primi, fie dupa 6 luni, fie dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamanre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la prima abatere Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! examen auto - reabilitare judecatoreasca - cazier curat vladconstantin vladconstantin Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri,daca se poate cumva sa ma ajutati va rog, in August mi-a fost luat permisul din cauza consumului de alcool la volan,s-a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)