avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare pfa in conditiile in care am cazier ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare pfa in conditiile in care am cazier judiciar - inselaciune

Am avut ca as. unic un srl in urma caruia m-am ales cu dosar penal inselaciune pt 4500 ron, insolventa,faliment etc
In prezent desfasor activitatea de constructor seminee , cosuri de fum si inst. hydronice si doresc sa o fac in mod legal dar pe un PFA.
Am voie si daca da in ce conditii ?
Multumesc tuturor celor cara ma pot ajuta cu date concrete si aplicabile.#-o
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 15:51, 11 Februarie 2012
faptul ca aveti pe rol un dosar penal nu apare inca in cazier, LINISTIT puteti sa va infiintati un PFA.LEGEA trebuie sa va permita fiscalizarea veniturilor daca DEBITORI nu sunt inchisi de ce cei care vor sa munceasca si sa fiscalizeze venitul sunt ! Trebuie modificata legea si sa permita infiintarea de PFA oricui nu sa fi obligatoriu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
afaceriiolden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut aligadot aligadot Am o firma mai veche si in urma unei facturi neplatite, am fost dat in judecata de acea firma. La proces nu m-am prezentat. Vreau sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)
Datorii pe srl, pot deschide pfa? ellada ellada Intrebarea in mare este cea din titlu. Daca am un SRL prin care am acumulat datorii pe parcursul mai multor ani(cu penalizarile de riguare), mai pot deschide ... (vezi toată discuția)