avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere creditori

SC X m-a notificat cu privire la intrarea sa in insolventa si cu posibilitatea inscrierii la masa credala pana la 31 ian 2012 termen limita. Recomandata prin posta am primit-o abia pe 6 februarie, apoi am scos adeverinta de la posta care atesta data ridicarii ei.
Cui trimit cererea de inscriere la masa credala : tribunalului, SC, sau firmei care se ocupa de insolventa SC- ului ?

Care sunt conditiile scutirii taxei de timbru la inscrierea in tabelul creantelor?

Multumesc.
L.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
ContSters116875, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters116875 , utilizator 09:00, 13 Februarie 2012
luati legatura cu lichidatorul ;)...

Cui trimit cererea de inscriere la masa credala : tribunalului, SC, sau firmei care se ocupa de insolventa SC- ului ?

Care sunt conditiile scutirii taxei de timbru la inscrierea in tabelul creantelor?

1 exemplar la tribunal + taxa judiciara 120 lei + timbru 0.30 lei
1 exemplar pt lichidator - luati legatura si telefonic cu el
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Un fost angajat e nevoit sau nu sa plateasca taxa si timbru judiciare pentru inscrierea la masa credala, respectiv contestatie la tabelul preliminar al creantelor? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Intrebare pentru cei care stiu raspunsul concret, imi pare rau, dar nu sunt interesata de parerile dumneavoastra. Un fost angajat si-a dat ... (vezi toată discuția)