avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de reparatii

Sint una dintre persoanele care au insistat ca si la noi in bloc sa se stringa un fond de reparatii.
Desi se stringe de citiva ani,orice reparatie ar fi necesara,noi platim integral reparatia si platim in continuare lunar si acest fond,ceea ce mie nu mi se pare normal,mai ales ca cel care incaseaza mi-a spus ca il foloseste drept fond de rulment.
Cert este ca nu se depun banii asociatiei intr-un cont,undeva, ma refer la aceste doua fonduri,sint la casier si el refuza sa dea vreo socoteala de unde sint si ce face cu banii nostrii.
In aceste conditii,eu am refuzat sa mai platesc acest fond.
Acum imi da chitanta pe care scrie ca e pt achitarea facturilor pe ce luna e si ma trece restantiera in fiecare luna cu suma de la acest fond.
Va rog sa imi spuneti,eu stiu ca aceste hotarari se iau in adunarea generala,are acest drept?
Daca ei nu fac adunari generale cu anii si noi nu am decis aceste lucruri,are casierul drept sa decida ce vrea el?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:08, 11 Februarie 2012
Interventie moderator

Va rog sa continuati discutia in topicul pe care l-ati deschis anterior, cu aceeasi tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment Mia4 Mia4 Buna seara,la intretinerea pt luna februarie mi a afisat dna administratora fondul de rulment care sa marit de luna aceasta . Acest fond de rulment la calculat ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii Ella222 Ella222 Sint una dintre persoanele care au insistat sa infiintam un fond de reparatii. Am constatat cu surpriza ca de cite ori a avut loc o reparatie la noi in ... (vezi toată discuția)
Hotaririle luate de fostul comitet de bloc, de anul trecut, mai sunt in vigoare si in prezent ? androidu androidu Buna ziua. Din administratia blocului de anul trecu a mai ramas administratora care este angajata si cenzoul care acum e presedinte. Anul trecut comitetul ... (vezi toată discuția)