avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... data cumpararii apartamentului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

data cumpararii apartamentului

cum pot afla data exacta cand cineva (fost cumnat) a cumparat un apartament de mana a doua?
apartamentul nu este intabulat. stiu ca a fost cumparat intre anii 2003-2008
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
ulises10, utilizator
Cel mai recent răspuns: ulises10 , utilizator 22:56, 17 Februarie 2012
am inteles ca daca nu este intabulat nu se poate obtine copie, dar de unde totusi se poate afla data exacta cand a a fost incheiat contractul de v-c la notar (sunt sigur ca s-a incheiat in 2003 s-au 2004)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil pe nume necunoscut Srb Srb La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Intabulare - de la ce data au fost obligati notarii sa intabuleze? cuziamusia cuziamusia incepand de la ce data notarii sunt obligati sa faca si intabularea proprietatilor la cartea funciara dupa ce vanzatorii au semnat contractele de ... (vezi toată discuția)