avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... revizia tehnica a masinii in garantie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

revizia tehnica a masinii in garantie

Am o masina, cumparata acum doi ani, de la reprezentanta Ford din Iasi. Acum a venit vremea sa-i fac revizia tehnica la doi ani. Masina este inca in garantie. Am duso la Iasi la reprezentanta, mi-au zis ca e stricata cureaua de transmisie (a fost prea stansa din fabrica), mi-au cerut sa o las acolo si ca ma vor chema ei cand e gata. A trecut mai bine de o luna si inca nu e gata. In acest timp am circulat ba pe jos, ba cu o masina imprumutata, cum am putut si eu. M-am saturat sa tot ii astept (poate ptr. ca nu le-am dat ceva) sa cheltui bani , timp si milogeala la altii (care au inceput sa rada de mine). Cum pot sa ii trag la raspundere pe cei de la service (prin tribunale stiu ca e prea mult de umblat) ?
Cel mai recent răspuns: amr , utilizator 18:33, 5 Noiembrie 2008
faci plangere la opc asta dupa ce incerci sa rezolvi cu vorbe bune la ei,sau sa iti da ceva la schimb masina sau o revizie gratuita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen maxim de imobilizare auto in garantie. smoke bellew smoke bellew Salutare, cred in sfarsit ca aici voi primi un raspuns la intrebarea mea... dupa ce in prealabil am intrebat in stanga si-n dreapta ( cunoscuti, ... (vezi toată discuția)
Bmw x6 stricat de service ContSters281486 ContSters281486 Salut, Am fost sunat de la service bmw cum ca se face un recall[defecct fabricatie] la un surub de la alternator.masina in cauza un bmw x6 2010. Sunt client ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)