avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cand unul din soti nu e de acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cand unul din soti nu e de acord

buna ziua,
as vrea sa stiu ce se intimpla in cazul in care unul din soti nu e de acord cu semnarea cererii de divort: acesta se formalizeaza in absenta semnaturii sau apar probleme pe parcursul procesului.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 3 Martie 2012
Aceasta intimpinare se poate prezenta printr-un avocat sau reprezentant? multumesc.
Intampinarea o poate prezenta instantei avocatul insa ar trebui semnata de dvs.
Adica avocatul o redacteaza, o cititi, o semnati si apoi avocatul o depune la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intimpinare ro_red_rosu ro_red_rosu Buna ziua, Trebuie sa depun intimpinare la judecatorie pentru divort comun acord, sotul e reclamant si eu parat, si nu stiu cum sa o formulez. Va rog , ma ... (vezi toată discuția)
Actiune divort INFORMAT INFORMAT Va rog, am urmatoarea intrebare: Cum se poate solutiona o actiune de divort daca una dintre parti nu se prezinta. Reclamanta a cerut in actiunea de divort ... (vezi toată discuția)
Intampinare la divort florentina_radeanu florentina_radeanu De curand am primit citatia in procesul de divort, in care este mentionat faptul ca, in termen de 5 zile trebuie sa depun la Tribunal o INTAMPINARE. Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)