avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale factua ofshorre
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

factua ofshorre

Buna seara,o firma ofshorre poate factura servicii de consultanta unui srl din ro?Cum sr procedeaza in acest caz pentru a nu avea probleme cu finantele din ro?E vorba de consultanta in IT.Multumesc si o seara buna .
Cel mai recent răspuns: Michael65 , utilizator 10:38, 12 Februarie 2012
Factura emisa din tara unde este supusa societatea offshore este supusa acelei legi si nu legii romane.
Pentru aspectele legate de contabilitate in conformitate cu legea romana trebui sa discutati cu un contabil datorita problemelor legate de TVA.
Multumesc pentru raspuns,sper saa nu fie vre-o problema cu finantele din ro mei ales nefiind vorba de sume mari.O zii buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare de servicii pentru un offshore Ducu290909 Ducu290909 Daca o firma-SRL,Pfa,Intrep.Individuala,etc. presteaza servicii unui offshore- de genul consultanta,web,marketing,-ar putea avea ceva probleme in ... (vezi toată discuția)
Offshore delaware sau cipru? mihaela vasilescu mihaela vasilescu buna ziua, Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)
Offshore animis animis Doresc sa aflu mai multe informatii despre offshore dar nu prea stiu unde sa caut. Am gasit in special informatii despre cum se infiinteaza un offshore. Ma ... (vezi toată discuția)