avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o somatie pt un card nu lucrez am un copil casa e cu contract habitatie a tataluicand decedeaza ramane mie. am un calculator si un televizor atat raman an strada? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 09:21, 14 Februarie 2012
Deocamdata, nu cred ca putem vorbi de ramasul in strada, dar nu datorita acelui card, ci datorita faptului ca imobilul unde stati nu este al dvs.
Insa, acest lucru nu inseamna ca veti fi iertat, asa, degeaba, chiar daca ati beneficiat de acei bani, e bine sa va ganditi si la o varianta de a plati acea datorie, de exemplu, de a gasi ceva de lucru, fie si part-time, de a incerca o esalonare a datoriei, etc, nu sa va ganditi doar la cum sa scapati de toate obligatiile.......invocand lipsa bunurilor.
Si, pentru a fi mai bine-inteleasa, ganditi-va la urmatorul scenariu: dvs. ati oferit unei persoane care avea mare nevoie de ajutor financiar suma de 2000 Euro, aceasta pers. v-a promis ca va achita suma intr-un termen de x zile, dar nu s-a tinut de promisiune. Evident, dvs. incercati sa va recuperati datoria uZitand mijloacele legale pe care le avem toti la dispozitie si va loviti de insolvabilitatea ( saracirea) celuilalt, ce faceti, sunteti fericit??? Vi se pare corect??
dar nu am zis ca nu vreau sa dau banii. eu am lucrat an constructii unde gasesc acum servici? de unde sa iau banii? sa dau an cap? NU NICIODATA! mai bine plecam pe lumea cealalta toti 3 eu sotia si copilul!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
ubancatul, utilizator
Colegul are dreptate, dat intotdeauna exista o solutie numai trebuie cautata si nu mai fiti asa deprimat. Adresativa unui avocat sau mediator din zona dvs. si sigur impreuna ve-ti gasi o solutie de iesire din situatia in care va aflati.
Pot sa va spun doar ca, nu trebuie sa va lasati coplesit de situatie, este posibil ca lucrurile sa nu fie atat de negre cum par, cautati sprijin, cu siguranta veti gasi pe cineva care sa va ajute sa depasiti aceste greutati. Asa cum sunea si colegul, mai sus, apelati la un avocat sau un mediator din zona dumneavoastra, cu ajutorul caruia sa gasiti impreuna cu creditorul o solutie. Cred cu tarie ca mai sunt si oameni care sunt dispusi sa-si ajute semenii dezinteresat. Incercati, nu aveti ce pierde, dimpotriva, aveti un copil pentru care merita sa luptati cu orice greutati ati avea.
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare iliescuelena iliescuelena Buna ziua, parintii mei detin impreuna un apartament .vor sa faca act de vanzare cumparare catre mine si fratele meu , dar eu sunt casatorita astfel ca ei nu ... (vezi toată discuția)
Pot scapa de un credit ipotecar neperformant dand bancii imobilul? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, am o situatie extrem de complicata. As aprecia un raspuns competent. Pe scurt: am un credit ipotecar in franci, suma totala de rambursat ar fi cam ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru vatamare corporala super grava infractor in viitor infractor in viitor intrebarea mea e cat pedeapsa primesc pentru vatamare corporala super grava vreau sa zdrobesc manile si picorile la cineva sa ramane invalid toata viata,din ... (vezi toată discuția)