intrebarea mea e cat pedeapsa primesc pentru vatamare corporala super grava vreau sa zdrobesc manile si picorile la cineva sa ramane invalid toata viata,din cauza lui copilu meu ramane pe strada nam ce sa mu dau sa mannaca
Buna ziua. Vatamare corporala super grava nu exista, ci doar grava. Pedeapsa pentru aceasta infractiune este de la 2 la 7 ani , de la 2 la 10 ani sau de la 3 la 12 ani, in functie de circumstantele agravante , respectiv pierderea unui simt sau organ, o infirmitate fizica permanenta , etc.
Sfatul meu este sa nu recurgeti la aceasta metoda care v-ar atrage o pedeapsa aspra , ci sa incercati sa rezolvati pe cale legala ceea ce va nemultumeste sau ceea ce v-a nedreptatit. Sper sa alegeti aceasta cale si nu pe aceea expusa de dvs.
buna ancep cu asta ca nu scriu corect ca nu sunt cetatian roman, am unca cred eu 3 sa 4 zile in care nu am ce sa pierd ,dar sa povestesc despre ce e vorba am sotia si copil la 10 luni forte frumos dar peste 3 sa 4 zilei ramanem pe strada si stiti dece ,cu ultimele bani nostri 10000 de euro am anceput cu sotia mea sa facem un magazin de sandwiche ,am luat spatiu ,am facut tote actele am amenajat frumos dar un singur act nu pot sa scotem si sa ancepem sa lucram asta e acord de la prezidentele unui bloc in care se situieste spatiu respectiv asa stau de o luna si omul respectiv si bate joc de noi, tote mentiunile lui am respactat ca nu sa gatim acolo ca nu deranjam si asa mai departe dar raspunsul lui prezidentele e maine si cand vine maine e po maine si asa mai departe omul si bate joc cu noi eu am bani de unca 3 sau 4 zile ce sa dau la copilu sa mananca dupa asta nam ce sa pierd ca ramanem pe strada asta e cu siguranta ,pentru asta am intrebat cat pedeapsa primesc pentru vatamare corporala super,super grava vreau sa zdrobesc manile si picorile la cineva sa ramane invalid toata viata,din cauza lui copilu meu ramane pe strada nam ce sa mu dau sa mananca asa si asa raman pe strada mai bine ma duc la incisoare acolo macar o sa am ce mananc
Eu zic sa incercati sa consultati un avocat.
Poate se gaseste o solutie.
Pentru infractiunea de care ati facut vorbire e f posibil sa ajungeti la 12 de inchisoare.
Cu avocat platit cateva mii de euro ati ajunge pe la 5_6 ani...
Prima varianta este de analizat...
Nu va pierdeti cumpatul.
Accident de masina
ianis52
am facut accident cu o masina NEINMATRICULATA am avariat masina si iam rupt piciorul la unu de vreo 32 de ani treaba e ca omul acesta este handicap de gradul 1 ... (vezi toată discuția)