avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa pentru vatamare corporala super grava
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa pentru vatamare corporala super grava

intrebarea mea e cat pedeapsa primesc pentru vatamare corporala super grava vreau sa zdrobesc manile si picorile la cineva sa ramane invalid toata viata,din cauza lui copilu meu ramane pe strada nam ce sa mu dau sa mannaca
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:50, 12 Aprilie 2010
Cred ca abordati problema intr-un mod total neproductiv!
Cel mai corec ar fi sa apelati la serviciile unui avocat. Acordul asociatiei este obligatoriu dar pe de alta parte refuzul trebuie sa fie motivat! Cred ca situatia se poate rezolva pe calea medierii si de ce nu, printr-o instanta civila!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Nu stiu,desi banuiesc,din ce tara sunteti si daca in legislatia tarii dvs.de origine sau in religia dvs sunt permise astfel de gesturi.
Indiferent daca aveti sau nu dreptate,indiferent de probleme,toate acestea pot fi solutionate prin buna intelegere sau prin intermediul organelor abilitate ale statului(politie,Parchet ,instante de judecata).
Trebuie sa va ganditi la acel copil,mai ales,realizand ca solutia aleasa de dvs.este una cu repercusiuni penale(amenda penala sau inchisoare).
Pai ,daca nu aveti bani,de ce doriti sa platiti o amenda ?
Pe de alta parte in orice tara va gasiti sunteti obligat sa respectati legislatia acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava justis justis in caz de vatamare corporala grava se poate da ca pedeapsta inchisoare cu suspendare? Sau mai bine zis care poate fi pedeapsa minima? Poate exista impacarea ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului si vatamarea corporala din culpa Giovvv Giovvv Buna ziua , sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului! Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci ... (vezi toată discuția)
Accident de masina ianis52 ianis52 am facut accident cu o masina NEINMATRICULATA am avariat masina si iam rupt piciorul la unu de vreo 32 de ani treaba e ca omul acesta este handicap de gradul 1 ... (vezi toată discuția)