intrebarea mea e cat pedeapsa primesc pentru vatamare corporala super grava vreau sa zdrobesc manile si picorile la cineva sa ramane invalid toata viata,din cauza lui copilu meu ramane pe strada nam ce sa mu dau sa mannaca
nu rezolvati nimic daca recurgeti la masuri extreme.
mai mult ca apoi veti fi obligat sa ii platiti si daune si chiar pensie acelui individ.
copilul e posibil sa ramana in strada dar ramane impreuna cu parintii sai care au 2 maini 2 picioare si pot gasi o solutie sa il creasca mare.
Nu este asa cum spuneti, practic, veti avea cu mult mai mult de pierdut daca va veti pune planul in aplicare .Pe langa pedeapsa cu inchisoarea pe care o veti primi, veti fi nevoit sa platiti si daune morale, poate sute de mii de euro, prejudiciul suferit de victima, iar prin aceasta ii veti face foarte mult rau copilasului dvs. Lasati gandurile acestea si cautati sa rezolvati problema pe cale legala , o alta locuinta, un alt spatiu, veti gasi oricand.
Ganditi-va in primul rand la dumneavoastra ca o sa ajungeti la inchisoare iar copilul dumneavoastra va avea foarte mari dificultati iar in al doilea rand pe cine vreti sa bateti poate are si el la randul lui familie si copii.Eu zic ca bataia nu e o solutie si incercati sa mai analizati aceasta problema de 10 ori inainte de a trece la actiune.
Poate o sa gasiti un alt busines sau un loc de munca si o sa faceti banii inapoi.PS-Nu are rost sa distrugeti 2 familii pt niste bani
Respectarea legilor este valabila pentru toata lumea adica si pentru cetatenii straini.Daca o luam logic dvs.nu aveati dreptul sa deschideti magazinul pana nu aveati toate actele necesare adica ,inclusiv si cel mai important,acordul asociatiei de proprietari.
Dvs.ati procedat din start gresit si acuma gasiti vinovati.Nu aveti dreptate.
Accident de masina
ianis52
am facut accident cu o masina NEINMATRICULATA am avariat masina si iam rupt piciorul la unu de vreo 32 de ani treaba e ca omul acesta este handicap de gradul 1 ... (vezi toată discuția)